Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СИЛИКОНОВ СПРЕЙ влагоустойчив за уплътнения и др.
Марка: Johnsen’s
Опаковка 284 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4603
Описание:

4603 / Силиконов спрей за уплътнения 284 гр.

JOHNSEN'S Силиконов спрей за премахване влагата от кабели, дистрибуторни капачки, панти и запалителна система. Създава тънък филм от силиконово покритие върху кожа , метал, боядисани повърхности, плат, гума, пластмаса и винил като елиминира скърцане и улеснява приплъзването. Действа при високи и ниски температури. Улеснява отварянето на прозорци, врати и поддържа уплътнители. Улеснява монтирането на елементи, аварийни спирачки, автомобилни седалки и промяна на механизмите. Защитава от корозия акумулаторната батерия.

Упътване: Разклащай периодично преди и по време на употреба. Избърсвай излишъците от продукта. Не използвай върху стъкла, педали и обувки.

Съдържа: Dimethyl ketone Cas№ 67-64-1, Heptane Cas№142-82-5

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com