Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СПРЕЙ РАЗМРАЗЯВАНЕ И ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ стъкла, ключалки
Марка: Johnsen’s
Опаковка 284 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 3282
Описание:

3282 / Спрей за размразяване и против замъгляване 284 гр.

JOHNSEN'S спрей за замразени стъкла, брави, клчалки и врати. Премахва скреж и лед от стъкла, прозорци, брави и огледала. Елиминира запотяването и замагляване от вътрешната страна на прозорците. Безопасен за гумените уплатнения и перата на чистачките

Упътване: Разклатете добре преди употреба. За отстраняване на лед и скреж –напръскайте, изчакайте и отсранете. За ключалки и механизми поставете разширителната тръбичка и леко напръскайте. За предотвратяване на запотяване на вътрешната страна на прозорците – напръскайте от препарата върху чиста кърпа и нанесете върху сухи и чисти стъкла.

Съдържа: Methyl Alcohol Cas№67-56-1,Ethylene Glycol Cas№107-21-1

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com