Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: БЯЛА ЛИТИЕВА ГРЕС СПРЕЙ високотемпературна
Марка: Johnsen’s
Опаковка 312 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4604
Описание:

4604 / Бяла литиева грес на спрей 312 гр.

JOHNSEN'S Бяла литиева грес е универсален лубрикант, който предпазва от ръжда и прави повърхности на триене устойчиви.Издържа на влага, замразяване и висока температура. Професионален лубрикант с мощно действие, чиято формула е предназначена за приложение при метали, като панти на врати и метализирани механизми, ключалки на капаци и багажници, спирачни части, кабели, шарнири, лостови механизми, прозоречни механизми, пльзгачи на седалки и пружини. Смазката формира устойчив тънък слой, които намалява триенето и защитава повърхностите от корозия. Използвайте този професионален лубрикант винаги когато е необходимо силно смазочнодействйе.

Упътване: Разклатете добре преди употреба. Поставете разширителната тръбичка и леко напръскайте. Създава се високо концентриран филм, устойчив на топлина.

Съдържа: Lithium Grease Cas№ 7620-77-1 , Heptane Cas№142-82-5

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com