Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СПРЕЙ ПРОТИВ РЪЖДА - проникващо масло
Марка: Johnsen’s
Опаковка 284 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4602
Описание:

4602 / Спрей против ръжда – проникващо масло 284 гр.

JOHNSEN'S проникващо масло е на лубрикантна основа и съдържа специални добавки които разхлабват и отстранява ръждата и оставят защитен филм, който предотвратява образуването на нова ръжда и премахва скърцането. Може да се използва и за премахване на катран, мазнини, масла, лепила и мръсотия, тъй като ги почиства и ще защити металите от ръжда и корозия. Може да се използва за почистване и смазване на ключалки, панти,косачки, шевни машини, земеделска техника и др.

Упътване: Пръска се от разстояние 10-15 см от повърхността, която се почиства. По замърсените повърхности се пръска по обилно. Оставя се да престои няколко минути.

Съдържа: Hydrotreated light distillates Cas№ 64742-47-8

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно
Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com