Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СПРЕЙ ИНЖЕКЦИОННИ СИСТЕМИ дебитомер и елем. на вход. въздух
Марка: Johnsen’s
Опаковка 461 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4642
Описание:

4642 / Спрей за отпушване и почистване на инжекционни с-ми 461 гр.

JOHNSEN'S формула за съвременните двигатели за впръскване на горивото . Поддържа ефективна работата на компонентите на входящия въздух: дроселовата клапа , EGR клапана, дебитомера, клапани за контрол на прием . Почиства пътя на впръскване на горивото и реалния въздушен поток към двигателя, въздухозаборници и възли; почиства дроселовата клапа, спомага за подобряване на трудно стартиране и колебания в работата на двигателя. Отстранява бързо и лесно масла, лепила, утайки, смазки.ОБЕЗМАСЛИТЕЛ.

Упътване: Свалете въздушния филтър и стартирайте двигателя. Впръскайте в отвора . Форсирайте двигателя, за да се ускори премахването на отлаганиятя и смазките. Поставете обратно въздушния филтър и форсирайте двигателя за окончателно премахване на отлаганиятя. За външно почистване - изгасете двигателя и напръскайте подвижните части. Раздвижете ги ръчно, за пълното им почистване.

Съдържа: Toluene (толуен) Cas№ 108-88-3, Acetone (ацетон) Cas№67-64-1

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com