Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ANTI-RUST ПРОТИВ РЪЖДА В РАДИАТОРА
Марка: PPI
Опаковка 355ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 180614
Описание:

ПРОТИВОКОРОЗИОНЕН ЛУБРИКАНТ
ЗА РАДИАТОР И ВОДНА ПОМПА-355ml.

ПОМАГА ЗА:
Този лубрикант предлага изключителна защита против ръжда и корозия в охладителната система на автомобила.Защитава и смазва водната помпа.
Tретира от 8 до 10 литра .

Указания: Добавете съдържанието в радиатора и запалете двигателя за да се смеси. За получаване на най-добра защита източете, промийте с почистващия препарат за радиатори Quaker City One-Step Radiator Cleaner и напълнете отново преди да добавите този лубрикант. Използвайте една бутилка от продукта за охладителни системи с общ капацитет по малко от 25 литра.
Използвайте две бутилки при системи с капацитет над 25 литра. За камиони и друго тежко оборудване, използвайте 1 бутилка на всеки 16 литра.

Внимание :R22-Опасно ако се погълне.S2-Незабавно потърсете лекарска помощ. S24/25 –Ако попадне в очите, наплискайте обилно с вода .Производител MALCO Made in U.S.A.Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, площад Славейков №7, тел.0888/536565 www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com