Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ПУДРА ЗА СПИРАНЕ ТЕЧОВЕТЕ В ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА, локализирара и сприра течовете в радиатора, блока на двигателя, цилиндрови глави, кранове и нагревателни ядра на охладителната система.
Марка: PPI
Опаковка 26g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 19101
Описание:
19101 ПУДРА ЗА СПИРАНЕ ТЕЧОВЕТЕ В ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА

Локализирара и сприра течовете в радиатора, блока на двигателя, цилиндрови глави, кранове и нагревателни ядра на охладителната система.

QUIK SEAL съдържа уникални органични влакна и метални частици, които преминавайки през цялата система за охлаждане на автомобила локализирарат и спрират течовете в радиатора, блока на двигателя, цилиндрови глави, кранове и нагревателни ядра. Специални химически смоли си взаимодействат с топлината от двигателя за да се образува ефективен, дълготраен ремонт. Предпазва от ръжда и корозия. Смазва водната помпа. Бързо и лесно елиминира загубата на ценна антифризна течност поради течове и просмукване. Уникални химически и биологични съставки формират ефективен, траен ремонт.

Описание: Лесна за използване. Предназначена за употреба при коли, камиони и трактори.
Съдържа 24 тубички.
За компактни автомобили – 1/2 тубичка.
За големи автомобили – 1 тубичка.
За КАМИОНИ - 2 тубички.

Упътване: Изгасете двигателя и оставете течността в радиатора да се охлади. Отстранете капачката на радиатора. Бавно изсипете QUIK SEAL в радиатора. Добавете охладителна смес, ако е необходимо. Поставете капачката на радиатора. Стартирайте двигателя и го оставете да работи 15 мин. за да се разнесе препарата в цялата система. Течовете ще бъде окончателно спрени.

Производител: PPI / U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, пл.“Славейков“ 7, тел.0888/536565, e-mail : sparocar@yahoo.com www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com