Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Спрей лепило гуми лепи и помпи
Марка: LION
Опаковка 340 g
Брой в кашон 12
Каталожен номер 107
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Предимства: LION Спрей лепило гуми с патентован маркуч апликатор е лесен за използване продукт за лепене, уплътняване и надуване на гуми. Бързо ще  запечата пробиви и отново ще напомпи спуканата гума. Съвместим със всякаква камерна или безкамерна гума.

Начин на употреба: Използвай за автамобили, пикапи, ремаркета и като предпазна мярка против спукване на гума.

Упътване: Ако е възможно завъртане гумата така че винтила да е между позицията 3 и 9 по часовниковата скала. 1. Разклатете добре спрея и свържете дюзата му с винтила на гумата. Дръжте спрея в изправено положение и натиснете и задръжте бутона за да започне пълненето с продукта. 2. Задръжте натиснат бутона на спрея докато спрете да виждате движение на течност през прозрачната тръбичка. Газът в спрея ще напомпи гумата ви. Отстранете спрей от винтила. Карайте бавно в продължение на 5-6 километра, за да се разпространи лепилото равномерно. 3. Ако е необходимо донапомпайте гумата. Ремонтирайте гумата при първа възможност при професионалист.  ЗАБЕЛЕЖКА: Не може да се очаква уплътняване и напомпване, ако има дефектен вентил или удължение на вентила, големи повреди по гумата или ако гумата е отделена от джантата.Ако надуваемото устройство за гуми трябва да се използва при по-малко от 30 ° F (-1 ° C), затоплете продукта до стайна температура на вентилатора на парното в купето на колата преди употреба (НЕ прилагайте на нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено.).

Производител: SARIA International, Inc - USA,Made in U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com