Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Мега уплътнение за херметизиране пукнатините в радиатори, блока и главите на двигателя
Марка: LION
Опаковка 237 ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 660
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Предимства: Образува трайно медно-керамично уплътнение. Керамични микрофибри, мед и топлина се комбинират, за да "заваряват" както големи, така и малки пукнатини в блока на двигателя, глави на цилиндри, уплътнения на главата, радиатори, замразяващи тапи и сърцевина на нагревателя.

Характеристики:

  • Бързо и ефективно запечатва течове във всички видове двигатели, включително; чугунени и алуминиеви блокове на двигатели, подходящи за всички бензинови, дизелови, хибридни и LPG двигатели в леки, лекотоварни, камиони, микробуси, SUV и селскостопанска техника
  • Безопасен за всички двигатели: чугун, стомана и алуминий
  • Безопасен за всички радиатори: мед, месинг, алуминий и пластмаса
  • Постоянно затваря течовете в блока и главите на двигателя
  • Уплътнява компонентите на охладителната система като водни помпи и термостати
  • Запечатва течове в радиатора, сърцевината на нагревателя и запушалките за замразяване
  • Силно концентриран
  • Съвместим с всички видове антифризи.

Начин на употреба: LION Mega Seal се смесва добре с всички видове антифриз. Няма нужда да източвате охладителната система преди употреба. При  екстремни случаи на силно пренебрегвани и замърсени радиатори: Първо източете и промийте радиатора с Препарат за промиване на радиатора, напълнете с чиста охладителна течност и чак тогава добавете препарата Мега уплътнение за херметизиране пукнатини в радиатори, блока и главите на двигателя.

Упътване: 1) Разклатете добре продукта докато се получи хомогенна течност. 2) Ако системата е замърсена, първо източете и промийте радиатора с Препарат за промиване на радиатора, напълнете с чиста охладителна течност и чак тогава преминете към изпълнение на трета точка. 3) При охладен двигател изсипете продукта директно в радиатора или в разширителния съд на охладителната система. 4) След като поставите отново капачката на радиатира, респ. на разширитлния съд,  стартирайте двигателя. Включете парното на горещо и вентилатора на висока степен. Оставете двигателя да работи на празен ход за 10-15 минути, докато автомобилът достигне работна температура. 5) Накрая изключете двигателя и го оставете да се охлади и проверете нивото на охладителната течност, допълнете (напълнете) радиатора и оставете LION Mega Seal в охладителна система за продължителна защита. Карайте автомобила както обикновено.

Производител: SARIA International, Inc - USA,Made in U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com