Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P. LION
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат за промиване на радиатора, охладителната система
Марка: LION
Опаковка 354 ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 122
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Предимства: Отстранява  утайки, ръжда, маслени натрупвания, котлен камък и корозия за да увеличите ефективността на системата за охлаждане. Поддържа чисти днешните охладителни системи, като помага да се предотврати прегряването на двигателя.

Начин на употреба: Да се използва 2 пъти в годината преди добавяне и след източване на антифриза. Третира от 8 до 10литра. Безопасен за всички автомобилни системи за охлаждане.

Упътване: Излейте съдържанието на опаковката при пълна охалдителната система и стартирайте двигателя. След като двигателя достигне работна температура го оставете да работи на празни обороти около 30 минути, след което го оставете да изстине. Отворете пробката на радиатора и в същото време доливайте вода с маркуч и отново стартирайте двигателя. Промивайте в продължение на около 5 /пет/ минути, докато не почне да изтича чиста вода. След като изключите двигателя източете останалата вода и налейте необходимото количество антифриз.

Производител: SARIA International, Inc - USA,Made in U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com