Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P. LION
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат за спиране течовете в радиатора, охладителната система
Марка: LION
Опаковка 354 ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 121
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Предимства: Бързо намира и спира за постоянно течовете на радиатора и охладителната система, включително и алуминий. Безопасно запечатва радиаторни течове, напукани блокове на двигателя, нагревателни ядра, цилиндри и уплътнения на главата. Предпазва от ръжда и смазва водната помпа.

Начин на употреба: Третира от 8 до 10 литра. Използва се за модерните охлаждащи системи  на автомобили, камиони, трактори, бусове и  селскостопанска техника. Не вреди на маркучи, уплътнения, водни помпи, метални части.

Упътване: Изгасете двигателя и оставете течността в радиатора да се охлади. Отстранете капачката на радиатора. Разклатете добре кутията преди употреба и излейте съдържанието и в радиатора, добавете охладителна смес, ако е необходимо. Поставете капачката на радиатора. Стартирайте двигателя и го оставете да работи 10 мин. за да се разнесе препарата в цялата система.

При  екстремни случаи на силно пренебрегвани и замърсени радиатори: Първо източете и промийте радиатора с Препарат за промиване на радиатора, напълнете с чиста охладителна течност и чак тогава добавете Препарат за спиране течовете в радиатора.

Производител: SARIA International, Inc - USA,Made in U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com