Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат за промиване на двигателя
Марка: LION
Опаковка 443 ml
Брой в кашон 24
Каталожен номер 141
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Предимства: Напълно почиства системата за маслото само за 5 минути. Отстранява утайките и киселинните натрупвания. Прочиства каналите за подаването на маслото и подобрява циркулацията на маслото. Почиства слепналите клапани, хидротласкачи и буталните уплътнителни пръстени. Възстановява експлоатационните  характеристики и мощността. Удължава живота на двигателя.

Начин на употреба: Tретира от 4 до 6 литра. Използване на всеки 15 000 км пробег.

Упътване: Пуснете двигателя и го загрейте до нормалната работна температура. Налейте препарата в картера и дайте възможност на двигателя да поработи на празен ход от 3 до 5 минути. АБСОЛЮТНО СЕ ЗАБРАНЯВА ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛА С ДОБАВКА ЗА ПРОМИВАНЕ В ДВИГАТЕЛЯ!!! Изключете двигателя. Източете старото масло. Сменете масления филтър. Заредете до подходящото ниво ново масло препоръчано от автопроизводителя.

Производител: SARIA International, Inc - USA,Made in U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com