Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СПРЕЙ ЛЕПИЛО ГУМИ лепи и помпи
Марка: Johnsen’s
Опаковка 473 ml.
Брой в кашон 6
Каталожен номер 976
Описание:

За индустриална, професионална употреба. Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

 Не вреди за сензорите за налягане в гумите.  

 Описание: BlueMagic Спрей лепило гуми с патентован маркуч апликатор е лесен за използване незапалим продукт за лепене и надуване на гуми.

 Приложения: Бързо ще  запечата пробиви и отново ще напомпи спуканата гума. Съвместим със всякаква камерна или безкамерна гума. Използвай за автамобили, пикапи, ремаркета и като предпазна мярка против спукване на гума.

 Начин на употреба: Ако е възможно завъртане гумата така че винтила да  е между позицията 4 и 8 по часовниковата скала – виж фиг. 1. Разклатете добре спрея и свържете дюзата му с винтила на гумата. Дръжте спрея в изправено положение и натиснете и задръжте бутона за да започне пълненето с продукта - виж фиг. 2. Задръжте натиснат бутона на спрея докато спрете да виждате движение на течност през прозрачната тръбичка. Газът в спрея ще напомпи гумата ви. Отстранете спрей от винтила. Карайте бавно в продължение на 5-6 километра, за да се разпространи лепилото равномерно - виж фиг. 3. Ако е необходимо донапомпайте гумата. Ремонтирайте гумата при първа възможност при професионалист

Производител: Johnsen’s Technical Chemical Co. - (TCC®)Cleburne, TX 76033,USA  / Made in the U.S.A. Доставчик - Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail : sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com