Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: КЕРАМИЧНА, СИНТЕТИЧНА СПИРАЧНА ГРЕС (паста)
Марка: Johnsen’s
Опаковка 237 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 2301
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Описание: 100% синтетична керамична грес за защита на метални части, работещи при най-високи температури и при високо натоварване. Осигурява максимална защита на взаимодействащите елементи при екстремни температури от -54 до 1538 °C. Значително заглушава работата на спирачките.
 

Приложения: Спирачни системи, Подгревни свещи, Монтажни винтове за колектори, глави, главини, изпускателни системи и др.Използвай за смазване и защита от корозия на части, подложени на високи температури. Предназначен за употреба в химическата и нефтохимическата промишленост, енергетиката, керамичната промишленост, машинната и автомобилната промишленост (за спирачната система и изпускателната система).

 

Начин на употреба: Преди да нанесете пастата, е необходимо да почистите частите от мръсотия и ръжда с четка и подходящи почистващи препарати Johnsen's.Нанесете необходимото количество паста върху частта.

Специална, синтетична, високотемпературна керамична паста за спирачни системи. Има много висока адхезия. Продуктът е устойчив на сол и вода. След приложението, той намалява и предотвратява появата на скърцания и шум по време на работа на спирачките, например между спирачната накладка и опората. Подобрява надеждността на спирачната система като цяло.

Производител: Johnsen’s Technical Chemical Co. - (TCC®)Cleburne, TX 76033,USA  / Made in theU.S.A.Доставчик - Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail : sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com