Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Монтажно лепило, незабавно захващане
Марка: V-tech
Опаковка 2x10 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12106
Описание:

Незабавно залепващо монтажно лепило, уплътнител - нетно количество 2x10 g.

 За професионална употреба. Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

 V-tech POWer Screw Instant Grab залепващ уплътнител

 Описание: Еднокомпонентно, незабавно захващащо лепило уплътнение, базирано на предварително хибридна полимерна технология.  Технологията за незабавно захващане ще премахне необходимостта от закрепване, заковаване, завинтване и други закрепващи устройства.  Той е без разтворители, силикон и изоцианати и без оцветяване за приложения с естествени камъни.  Има отлична устойчивост на UV, атмосферни влияния и температура. Има отлична адхезия към голямо разнообразие от основи и се боядисва с най-често използваните индустриални бои. 

 Приложения: Идеален за директно свързване на различни материали за баня и декоративни материали.  Може да се използва, без грунд, за свързване на аксесоари за баня, панел, первази, емблеми, лайсни, прагове, огледала и изолационни материали.  Той се използва широко и в работата на вагоните и металните свързващи фуги в корабостроителната и автомобилна промишленост.

 Начин на употреба: 1. Повърхностите трябва да са чисти, сухи и без замърсявания, мазнини, масло или вода.  Пробийте тубата с капачката 2. Вкарайте ключа за закрепване на края на тубата 3. Стиснете тубата, за да нанесете тънък и равномерен слой лепило / уплътнител върху двете повърхности на свързване 4. Изчакайте 5 минути преди монтажа.  5. Сглобете материалите, когато станат лепкави като лента, чувствителна към натиск.  Прилагайте налягане за по-добър резултат на свързване.  6. Не размествайте и не движете детайлите 1 час. Напълно се втвърдява за 24 часа. Изчакайте 24 часа преди да натоварвате залепеното. 7. Невтвърденият уплътнител може да се почисти с минерален спирт.  8. Сменете капачката след употреба и съхранявайте на хладно и сухо място.

 За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура ( при 20° С ).

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com