Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Репелент против дъжд - Шофиране в дъжд - Водоплъзгащо покритие за автостъкла – Без чистачки
Марка: The Treatment
Опаковка 237 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 16008
Описание:

16008 Репелент против дъжд - Шофиране в дъжд - Водоплъзгащо покритиеза автостъкла – Без чистачки

За професионална употреба. Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Waterslide®Coating: Мигновено разпръсквайте дъжд, сняг и суграшица веднага щом тези елементи ударят предното стъкло. Ще създадете супер гладко, кристално чисто покритие на предното ви стъкло, което ще направи шофирането в дъжда много по-безопасно. Една процедура обикновено запазва ефекта си средно 3-4 месеца в зависимост от атмосферните условия на шофиране.

Упътване: Препаратът е също подходящ за третиране на стъкла на душ кабини и фаянсови плочки като не позволява отлагането на мръсотия и котлен камък!

Начин на Употреба: 1. Почистете и подсушете повърхността преди да приложите продукта. 2. Нанесете продуктът върху кърпа и разнесете по външната страна на стъклото. Оставете продудуктът да изсъхне. 3. Леко забършете с чиста кърпа, често сменяйте с чиста/суха страна, докато се изчисти. 4. Нанесете повторно, ако е необходимо за постигане на максимален ефект.

Производител: Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com