Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат против изпотяване на автостъкла
Марка: The Treatment
Опаковка 237 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 15008
Описание:

15008 Препарат против изпотяване на автостъкла

За професионална употреба. Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

WaterFall®Anti Fog: Предотвратява образуването на мъгла на автомобилно стъкло, огледала за баня, очила и стотици други повърхности, които искате да бъдат без мъгла. Предпазва стъклата от запотяване и поява на конденз през влажните месеци. С този продукт ще избегнете досадното изчакване стъклото Ви да се „“избистри““, а този резултат ще е на лице седмици наред. Чудесно за авто, лодка, самолети или домашна употреба. Представете си, че можете да използвате огледалото за баня, без да включите вентилатора си!

Упътване: Чудесно средство за почистване на стъкла с действие против мъгла.

Начин на Употреба: 1. Почистете много добре стъклото от вътрешната страна и го оставете да изсъхне. Ако е по-студено времето го обдухайте добре, така че да се повиши температурата му. 2. Напръскайте стъклото обилно от вътрешната страна. 3. С помоща на чиста микрофибърна кърпа разнесете равномерно във всички посоки. 4. Изчакайте да изсъхне. При околна температура до 20 градуса се оставя да изсъхне за около 10 мин, а при околна температура над 20градуса се изчаква 1 минута. При студено време пуснете парното на топло, за да обдухва. 5. Забършете с чиста микрофибърна кърпа. По време на трайността на нанесеното покритие 25-30 дена не третирайте стъклото от вътрешната страна по никакъв начин, дори и с влажа кърпа.

Производител: Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com