Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Възстановител и съхранител брони, гуми, лайсни и всички детайли от винил, гума и пластмаса
Марка: The Treatment
Опаковка 354 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 46012
Описание:

46012 Възстановител и съхранител брони, гуми, лайсни и всички детайли от винил, гума и пластмаса   

За професионална употреба. Използвайте само по предназначение. Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Trim Gold® е уникална формула от силиконов полимер, която почиства, блести, подмладява и предпазва всички цветни екстериорни облицовки особено черни. Възстановява похабения, избледнял, матиран и станал на петна външен видна детайлите и нежно отстранява наслоеното замърсяването на околната среда, като същевременно предпазва повърхността от бъдещи щети на слънцето. Възстановява блясъкът и защитава външната пластмаса, каучук и винилова облицовка, запазвайки оригиналния им фабричен вид.

Упътване: Ще почиства и обновява всички видове винил, гума и пластмаса. Използвайте на различни повърхности като брони, обшивки на прозорци, жалузи, вентилационни отвори, ръменена чистачките, гуми, лайсни,уплътненията около стъклата, гумата около вратитеи други. Вземете най-добрия “мокър” вид на всички видове брони и гуми.

Начин на Употреба: 1.Разклатете добре шишето. 2.На гъбичка или апликатор отсипете от препарата.3.Третирайте върху суха и чиста повърхност. 4.Изчакайте няколко минути и с друга, чиста кърпа минете отново детайлът с цел да оберете остатъците от нанесения препарат.5. Нанесете повторно, ако е необходимо за постигане на максимален ефект.

Производител: Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com