Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Възстановител фар / маха помътняване
Марка: The Treatment
Опаковка 237 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 37008
Описание:

37008 Възстановител фар /маха помътняване

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Ефективно средство за почистване на фарове и други пластмасови повърхности.Съставен със специализирани полиращи средства, които помагат за премахване на оцветяването, пожълтяването и замъгляването от пластмасовите капаци на фаровете. Възстановява прозрачността, подобрява видимостта на фаровете.Премахва замъгляването и предотвратява повторната им поява с редовна употреба на всеки 3 месеца.Вместо да заменятескъпите фарове с нови, това е идеалното решение за почистване и поддръжка на лещитеим.

Упътване: Разтръскайте добре упаковката преди употреба.С помоща на чиста, мека кърпа нанесете неголямо количество от препарата върху чистата и суха повърхност на фара. След това полирайте с многократни кръгови движения. При силно потъмнени фарове повторете процедурата няколко пъти. В особено упорити случаи използвайте хартиена шкурка с номер 2000. Избършете излишните количества с чиста, мека и суха кърпа.

Производител: Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com