Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Грес с висока издръжливост на базата на литиев комплекс - синя
Марка: WARCO
Опаковка 453 gr.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 424
Описание:

За индустриална, професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Най-популярната грес на Warco – Hi-Temp GreaseLithium  Complexе предназначена за високи температури и екстремни натоварвания.Тя е формулирана, за да поддържа отлична механична, термична и химична стабилност при екстремни условия. Особено подходяща за използване в автомобилния парк, минното дело и индустриалните приложения.Литиева  грес високотемпературна за екстремни натоварвания.Образува смазващ и защитен слой като изцяло запазва ефикасността си при наличието на вода.Защита против корозия. Високо оборотна.

Предимства на продукта:Препоръчва се за всички видове тежки натоварени повърхности, включително обикновени, сондажни, сферични, ролкови и иглени лагери, както и съединители.Препоръчва се за широка гама механични части, включително лагери на колела, дискови спирачки, строителна техника, тежкотоварни камиони и промишлени системи.Подходящ за работна темп. между -40°С и +260°С. Предлага отлично натоварване при удар. Осигурява отлична защита срещу високи натоварвания. Формулиран с високо ниво на инхибитори на ръжда и корозия за защита на металните повърхности.

Производител:
Warco,Made in U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

REACH регистрационен номер:

Distillates (petroleum), hydrotreated heavy paraffinic- 01-2119484627-25-0077

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com