Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Лесно отстраняваща се лента за автомобилната ел. инсталация
Марка: VINI-TAPE
Опаковка 1
Брой в кашон 500
Каталожен номер PVC102
Описание:
Vini-Tape дебела лента 0.15 mm е проектирана да бъде отстранена по-лесно, отколкото # 103 Vini-Tape, което прави работата по-лесно във всички тези приложения, където тя трябва да бъде заменена.

Приложения:
- Електрическа инсталация и кабелни накрайници, също - изолация на фуги.
- Пакетирането и идентификация на силови кабели и колата окабеляване.
- Изолация за електрически домакински уреди, както и плъзгащи запушалка за дръжки в инструменти и битова техника.
- Container запечатване.

Vini-Tape е проектирана и разработена специално за автомобилни електрически кабели и други подобни приложения . Може да се използва както в районите, изложени на изключително ниски температури, така и в области на висока температура и влага. Нещо повече, тази лента може да издържат на екстремни температурни промени и други неблагоприятни условия. По този начин тя е перфектно адаптирани за пакетна защита на автомобилни електрически проводници. Този продукт е проектиран за лекота на използване. Основата е направена с помощта на поливинилхлорид (PVC), който има превъзходна гъвкавост. Лесно е да се откъсне с ръката, и бандажира добре. Той също така се придържа здраво. Нашата патентована технология за производство намалява деформация на лентата с течение на времето.Този продукт умишлено не използват токсични вещества, определени от Директива Reach на ЕС.

Свойства
Артикул Сила на лепилото
Сила на адхезия към стомана [г / 10 cm ширина] Сила на адхезия към гърба на лента [г / 10 cm ширина] Сила на отлепяне [кг / 10 см ширина] Разтегливост [%] Обемна устойсчивост [MO см] Напрежение на пробив в диелектрика [5000 x 1 минути]
2 130 170 3.1 205 2.8 х 10 9 добър


Артикул Параметри Цветове
Дебелина [мм] Ширина [мм] Дължина [м]
2 0.15 19 10 Жълто/зелено


Vini-Tape -ленти са предназначени да подкрепят всички произведения в областите, където се използват такива ленти. Made in Japan

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com