Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE STOP QUAKER CITY PPI
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Течна гарнитура - сива
Марка: V-tech
Опаковка 30 gr.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12154
Описание:

Еластична сиво течна гарнитура, която използва синтетичен каучук като основни съставки. Тя е формулирана да образува слой с дебелина достатъчен, за да работи ефективно по неравни повърхности. Проявява добра устойчивост на топлина, масло, бензин и особено газ. Тя се превръща в подобен на гума, еластично вещество по време на обработка.За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура( при 20° С ).

Приложения:идеален за целите на извършването на качествени уплътнители и гарнитури. Използва се основно в авторемонта, корабостроенето и минната индустрия. 

Съдържа:синтетичен каучук.

Внимание: Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене  на кожата. Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място.

Производител:V-tech / U.S.A.  Доставчик: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, пл.“Славейков“ 7, тел.0888/536565, e-mail : sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признати американски производствени мощности.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com