Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Спрей за защита клемите на акумулатора
Марка: Johnsen’s
Опаковка 213 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4605
Описание:

4605 Спрей за защита клемите на акумулатора

- за професионална употреба

Осигурява безоловно защитно покритие, което предпазва клемите на акумулатора от корозия. Трайна и устойчива на високи температури защита на акумулаторните клеми и щепселните съединения от корозия, неблагоприятни атмосферни условия и акумулаторна киселина. Предотвратява образуване на преходни съединения и па този начин удължава срока на експлоатация на акумулатора. Благодарение на меката, гъвкава бързосъхнеща формула, навлиза в процепи и пукнатини за максимална защита. Удължава живота на акумулатора и усигурява максимална проводимост на ток.  Подобрява стартирането.

Упътване: Преди употреба спреят да се разклати. Акумулаторните клеми да се почистят основно, да се монтират и да се напръскат основно от всички страни.

Внимание – Да не се пръска върху лакирани повърхности.

Идентификатори на продукта: Смес от посочените по-долу вещества с безопасни примеси:изобутан Cas № 75-28-5,   метил ацетатCas № 79-20-9.

Категория на опасност Запалим аерозол, Категория1, Дразнене на очите, Категория 2  . Сигнална дума: Опасно.

Предупреждение за опасност: H223  Запалим аерозол. H280 Съдържа газ под налягане: може да експлоадира при нагряване. H319 Предизвиква сериозно дразнене на очите.

Препоръки за безопасност: P201 Преди употреба се снабдете със специални инструкции.P211  Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. P251  Съд под налягане: да не се пробива и изгаря дори след употреба , P261 Избягвайте вдишване на аерозоли,  P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P312 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Неза бавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар при неразположение.

Внимание: Съд под налягане: да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури, превишаващи 50 °C. Да не се пробива или изгаря дори и след употреба. Да не се пръска срещу открит пламък или всякакъв нажежен матириал. Да се държи на разстояние от запалими източници. Да не се пуши. Да се пази от деца. 

Производител – Johnsen’s Technical Chemical Co. - (TCC®)Cleburne, TX 76033,USA  / Made in theU.S.A. Доставчик - Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.+359888536565, e-mail : sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com   +359888536565

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com