Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE STOP QUAKER CITY PPI
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат за промиване на радиатора, охладителната система – концентрат
Марка: WARCO
Опаковка 354ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 422
Описание:
Препарат за промиване на радиатора, охладителната система – концентрат отстранява утайки, ръжда, маслени натрупвания, котлен камък и корозия за да увеличите ефективността на системата за охлаждане. Поддържа чисти днешните охладителни системи, като помага да се предотврати прегряването на двигателя. Да се използва 2 пъти в годината преди добавяне и след източване на антифриза. Третира от 8 до 10 литра. Безопасен за всички автомобилни системи за охлаждане.

Упътване:
Цялото съдържание се излива в пълен радиатор при запален мотор. Моторът се оставя да работи от 10 до 30 минути. Махат се пробките на радиатора при работещ двигател и се долива топла вода, докато се промие радиатора. Изгася се мотора и когато се подсуши се поставят обратно пробките. Радиаторът се пълни със съответните количества охладител. Съдържа:
Sodium 2-mercaptobenzothiazole Cas№2492-26-4 ,Sodium nitrate Cas№7631-99-4. Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност: P102 Да се държи далеч от деца.
- за професионална употреба

Производител:
Warco Products, Inc. / Made in the U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признати американски производствени мощности.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com