Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ТЕЧНА ПОЛИР ПАСТА С БРАЗИЛСКИ ВОСЪК Carnauba
Марка: The Treatment
Опаковка 473ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 36016
Описание:

 

36016ТЕЧНА ПОЛИР ПАСТА С БРАЗИЛСКИ ВОСЪК Carnauba, 473 ml.

Кремообразен жълт восък Carnauba с плодов аромат – бразилски восък №1 в света. Дава страхотен блясък и дълбочина на цвета върху автомобилни покрития с продължителен ефект до 12 месеца.  Запечатва и предпазва обработените повърхности, придавайки им дълготраен блясък на растителен восък Carnauba. С лекота произвежда изключителна политура. Предназначена за всички видове боя. Може да се използва на слънце или на сянка. Чудесно за коли, яхти, лодки, мотоциклети, велосипеди, каравани.

Упътване: Преди употреба моторното средство трябва да бъде  почистено и сухо. Нанесете тънък, непрекъснат слой и оставете да изсъхне докато се получи леко замъгляване /помътняване/. Отстранете замъгляването /помътняването/ с мека, памучна хавлиена кърпа и преминете към следващия участък. Продължете да обработвате, докато приключите с цялото моторно превозно средство, след което избършете с чиста хавлия за да отстраните напълно от повърхността всякакъв останал прах и помътняване. Безопасен и лесен за употреба.

Съдържа: петролни дестилати CAS number:  64742-47-8.Предупреждение за опасност:H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност:P102Да се държи далеч от деца.

 

Производител – Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A. Доставчик - Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, площад Славейков №7, тел.+359888536565,

e-mail : sparocar@yahoo.com

www.dobavkizamasla.com

0888536565

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com