Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE STOP QUAKER CITY PPI
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ПРЕПАРАТ ЗА ТАБЛО, КОЖА, ДЪРВО, ПЛАСТМАСА, БРОНИ, ГУМИ И ДР.
Марка: The Treatment
Опаковка 118ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 41004
Описание:

 

41004ПРЕПАРАТ ЗА ТАБЛО, КОЖА, ДЪРВО, ПЛАСТМАСА, БРОНИ, ГУМИ, 118 ml.

Оригинален продукт безопасен, нетоксичен и без разтворители против избеляване, изсушаване, остаряване и разкрасяване на автомобилни табла, кожа, дърво, брони, гуми, полиакрил, плексиглас, каучук, пластмаса, винил, автоинтериори и др. Изключителен в своята способност да се справя с множество повърхности и отлични резултати при възстановяване на всички гумени и винилови повърхности с лесно приложение – нанесете, изчакайте и избършете.Защитава и украсява всички области на превозно средство, включително кожа, пластмаса, каучук и гума.

Помага за : Против избеляване, изсушаване, остаряване. Разкрасяваи възстановява автомобилни табла, брони, кожа, дърво, полиакрил, плексиглас, пластмаса, гума, винил, автоинтериори и още.

The Treatment® Original Protectantе с изключителна, осигуряваща дълбоко проникване формула, която предпазва повърхности от винил, кожа, гума и пластмаса от напукване, езбеляване, втвърдяване или изсушаване в резултат на действието на ултравиолетовите лъчи, озона и горещите слънчеви лъчи. Незапалим, корозооустойчив. Безопасен и лесен за употреба.

Упътване :Прилагайте препарата с помоща на чиста, мека кърпа или напръскайте върху чиста, суха повърхност. За по-добър резултат, оставете да проникне дълбоко за няколко часа или едно денонощие, след това избършете излишните количества с чиста, мека и суха кърпа.

Съдържа:силиконова емулсия CAS number:  64742-58-1.Предупреждение за опасност:H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност:P102Да се държи далеч от деца.

Производител– Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A. Доставчик - Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД - Велико Търново, площад Славейков №7, тел.+359888536565,

e-mail : sparocar@yahoo.com

www.dobavkizamasla.com

0888536565

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признати американски производствени мощности.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com