Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Мулти метал спринцовка - 30 минутна сива
Марка: V-tech
Опаковка 25ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12145
Описание:

 

12145 Мулти метал спринцовка - 30 минутна сива

Vital Steel – Много твърд като стомана. Съдържа титан за якост. Запълва цепнатини, превръщайки се в здрава метална маса. Температуро, химически и водоустойчив. Употреба при чугун, стомана, мед, месинг, неръждаема стомана, сплави, накити, керамика, стъкло, фибростъкло и др.

Инструкции:

Награпете, почистете и изсушете повърхностите за ремонт. Обърнете опаковката с буталото надолу и леко го дръпнете. Изчакайте, докато въздуха се издигне до върха, след което счупете капачката и я запазете. Натиснете буталото и изсипете необходимото ви количество смола и втвърдител в подходящ съд. Разбъркайте много добре сместа от 30 до 60 секунди. Нанесете сместа върху повърхностите, които ремонтирате.  Лепилото втвърдява за 30 минути. Оставете предметите в покой за 4 - 6 часа, преди да се обработят. Оставете предметите да се втвърдяват през ноща преди да се използват. Могат да се използват нагревателни лампи за да се ускори процеса на съхнене.

Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com