Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ПОЛИМЕРНО ЛЕПИЛО - ТЕЧНА ПЛАСТМАСА от минус -60 ° С до плюс +120 ° С
Марка: V-tech
Опаковка 20gm
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12101
Описание:

12101 ПОЛИМЕРНО ЛЕПИЛО - ТЕЧНА ПЛАСТМАСА

от минус -60 ° С до плюс +120 ° С

Специално разработено за бързо и изключително здраво залепване на различни материали.

Един компонент, безцветно, ново поколение MS-Polymer лепило/уплътнител формулиран за лепене и уплътняване, където се изисква дългосрочна надеждност. То предлага отлична якост при различни материали. Образува здрава, гъвкава, водоустойчива връзка. Може да издържат на широк обхват температура от минус -60 ° С до плюс +120 ° С. То е подходяща както за вътрешни, така и за външни приложения.

Приложение:

Идеален за лепене на пластмаса (найлон, PVC, ABS, поликарбонат и др.), метали (от неръждаема стомана, алуминий, стомана, мед и др.) гума (естествен каучук, синтетичен каучук, силиконов каучук, EPDM и др.), естествени материали (дърво, корк, кожа, дрехи, картон и др.) и неорганични вещества (бетон, хоросан, естествен камък, плочки, стъкло, порцелан и др. Отличен за свързване на пластмаса с метал.

Инструкции:

1. Почистете, обезмаслете и изсушете повърхностите за ремонт. Продупчете тубата с лепило с обратната страна на капачката 2. Нанесете лепилото в/у повърностите като използвате шпатулата. 3. Изчакайте 5 минути преди да съедините повърхностите за ремонт. 4. Съединете повърхностите за ремонт, когато лепилото върху тях стане лепкаво. Упражнете натиск за по добър залепващ резултат. 5. Не прилагайте външно усилие вурху залепените съединения преди изсъхване ( 60 минути при 23° С ) . Пъл­ната якост се достига след 24 часа. 6. Затворете лепилото с капачката и съхранявайте на сухо и проветриво място .

За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Съдържа: полимерни лепила

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com