Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: ЛЕПИЛО-пластелин за РАДИАТОР, РЕЗЕРВОАР, БЛОК, КАРТЕР и др.
Марка: V-tech
Опаковка 56.8gm
Брой в кашон 24
Каталожен номер 121382
Описание:

 

Втърдява като стомана в рамките на 15 мин. Напълно втърдява след 1 час. За употреба до 149 °С. Цвят – сив металик. Постоянно свързва всички метали, РVС, стъкло, керамика, дърво, фибър и побечето пластмаси. Може да се пробива, нарязва на резба, шлайфа, обработва с машини, боядисва след 1 час. Използва се за ремонт на: Горивни резервоари * Течове от трансмисията * Повредени резби * Счупени детайли * Повредени резбови отвори * Течове от радиатора * Ръждясали отвори * Спукани блокове. Устойчив на въздействие от повечето химически съединения, включително бензин, масла, антифризни смеси и вода. Бързо, чисто и лесно за употреба. Без дозиране. Също подходящо за дърво, стъкло, зидария и много пластмаси. Подходящ за вътрешна и външна употреба.

Инструкции:

Почистете и награпете повърхностите с шкурка или пила. Отрежете необходимото количество.Усуквайте и месете смолата, докато цветът стане еднакъв.

Нанесете със сила наведнъж (време за работа 3 мин.). Отстранете излишното количество преди втърдяване. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com