Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Спрей вериги, жила, кабели
Марка: Johnsen’s
Опаковка 284 гр.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4723
Описание:

 

4723 / Спрей вериги, жила, кабели

Съдържа специална смес от смазочни материали, противоизносващи и антиокисляващи частички предназначени да поддържат вериги, жила и кабели в най – добро работно състояние при пиковите моменти на натоварване, като същевременно ги предпазва от ръжда и корозия. Подходящ за всякакви видове вериги – стандартни или втулкови с O-сегменти, X-сегменти или Z-сегменти.

Може да се използва при задвижващи вериги, телфери, ролки, гаражни врати, втулки, О – пръстени, инструменти и при много други изискващи смазване.

Приложение: Разклатете добре спрея и нанесете тънък слой.  Повторете този процес след около 2 минути.

Съдържа:петролни дестилати CAS number: 64742-52-5, пропан CAS number:  74-98-6

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com