Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE STOP QUAKER CITY PPI
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СПРЕЙ ЛЕПИЛО ГУМИ лепи и помпи
Марка: Johnsen’s
Опаковка 369 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 3912
Описание:

3912 / Спрей лепило гуми 369 гр.

JOHNSEN'S Спрей лепило гуми с патентован маркуч апликатор е лесен за използване незапалим продукт за лепене и надуване на гуми. Бързо ще запечата пробиви и отново ще напомпи спуканата гума. Използвай за автамобили, пикапи, ремаркета и като предпазна мярка против спукване на гума.

Упътване:1. Първо завинтете апликатора на винтила на гумата. 2. Второ разклатете добре спрея. 3. Чак на трето място съединете – завъртете спрея към другия край на апликатора.

Съдържа: Tetrafluoroethane Cas№ 811-97-2, Ethanol Cas№ 64-17-5

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признати американски производствени мощности.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com