Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!

Спас   Кирилов   Цветанов   ЕООД   е   търговско   дружество,   което   работи   на   българския   пазар   от   1991г.   в   продължение   вече   над   30   години   и е един от  лидерите  в  продажбите  на  добавки  и препарати  за  автомобилни масла  и  горива,  смазочни    продукти,   химически   продукти  за     поддръжка   и   ремонт   на     автомобила    и     автокозметика     в     България.    Ние   можем   да   предложим   конкурентни   цени,   тъй   като   нашите доставчици са   световно   признати  американски   производствени    мощности.


Ние доставяме продуктите за складове, магазини, центрове за услуги и индивидуални клиенти в България и в Европа.


Ние правим всички усилия, за да се гарантира, че продуктите, които предлагаме, са винаги в наличност, както и че качеството им е по-високо и са в безопасни за околната среда форми и отговарят на всички предписания и изисквания прокарани от законовите наредби и директиви на българското и европейското законодателство.
Поради постоянното нарастване на броя на предлаганите продукти, ставаме все по-привлекателен и интересен партньор за нашите клиенти.


Начинът за постигането на всичко това е само един – дългосрочно партньорство с нашите контрагенти, сигурност и надеждност, взаимно доверие.

Ако търсите изграждане на дългосрочни отношения с надежден вносител от САЩ; ако сте енергични и активно търсите нов бизнес, или ако се чувстватe пренебрегвани от други дистрибутори, отделете няколко минути и се свържете с нас на:
е-поща sparocar@yahoo.com
или на телефон: +359 888 53 65 65.
Ще се радваме да правим бизнес с Вас.


България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
тел. +359 888 53 65 65,
e-mail sparocar@yahoo.com, www.autoplanet1.com/sparocar

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com