Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СТАРТ СПРЕЙ - лесен старт на двигатели до "- 40 градуса Целзий"
Марка: Johnsen’s
Опаковка 284 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 6752
Описание:

6752/ Спрей за стартиране на двигатели 304 гр.

JOHNSEN'S Спрей за стартиране на двигатели улеснява стартирането на студени двигатели. Може да се използва за бензинови и дизелови двигатели на автомобили, камиони, трактори, триони и всякакви двутактови двигатели. Щади акомулатора. Съдържа смазочни в-ва щадящи цилиндрите от студеният старт.

Упътване: Впръсква се в продължение на 5 – 10 сек. във въздушната помпа. Двигателят се стартира веднага. В много редки случаи може да се наложи да се впръска докато двигателя работи.

Съдържа: Ethyl Ether Cas№60-29-7,Heptane Cas№142-82-5, Lubricating Oil Cas№64742-52-5

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com