Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Спрей EGR-клапани, инжектори, дроселни клапи, масометри и елементи на горивната с-ма
Марка: PPI
Опаковка 500 ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4642A
Описание:

4642А Спрей EGR-клапани, инжектори, дроселни клапи, масометри и елементи на горивната с-ма

За индустриална, професионална употреба. Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Приложение: Агресивен почистващ препарат за части от горивната система за премахване на замърсявания като въглеродни и гресни отлагания, смола, окисление върху части като клапани, задвижващи механизми, EGR-клапани, инжектори, дроселни клапи, масометри на въздуха и части на карбуратора .

Предимства: Не оставя следи от филм, които причиняват задръстване на части. Премахва въглеродни и мастни отлагания, смола, окисляване и др. Бързо действие.

Начин на употреба: Използвайте на стайна температура. Разклатете преди употреба. Напръскайте подвижните части. Раздвижете ги ръчно  за пълното им почистване. В някои случаи частитесе нуждаятот време за накисване. Ако е необходимо, избършете или изчеткайте. Оставете да се изпари/изсъхне.

Предупреждение: Почистващото средство може да повреди боята и някои пластмаси. Следователно повърхностите трябва винаги първо да се тестват в скрита зона.

Температура на нанасяне: 10°C – 35°C

Условия на съхранение: На хладно (10°C – 20°C) и сухо.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com