Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Гюдерия естествена кожа
Марка: PPI
Опаковка 1 брой гюдерия от естествена кожа
Брой в кашон 12
Каталожен номер KANEBO
Описание:

Области на приложение
За професионална употреба в автосервизи – сушене след измиване на автомобила

Описание
Идеалният аксесоар за почистване на вашия автомобил, дом или лодка.
Може да се използва суха или влажна. Абсорбира уникално както мръсотия, така и вода.
Високоефективна за подсушаване на кола: 99% сушене за 1 минута. Силно водопоглъщане.
Идеална за почистване на боядисани или хромирани повърхности, пластмаса, джанти, прозорци и огледала и др.
Нежният и неабразивен материал гарантира, че повърхностите остават чисти, без да се надраскват или остават следи.
Изработена от висококачествена естествена кожа, тази гюдерия за почистване ще осигури страхотен блясък на всяка повърхност, върху която я използвате.

Указания за употреба
Използвайте DRY (Суха): за безопасно полиране и почистване на праха от най-ценните повърхности.
Използвайте WET (Мокра): за изсушаване на повърхности без следи, но преди употреба накиснете гюдерията в чиста топла вода.
 
ВНИМАНИЕ
Кожата е естествен продукт, напоена с естествени масла, което й позволява да абсорбира уникално както мръсотия, така и вода. Ако използвате почистващ препарат, белина или почистващи химикали, това естествено масло ще бъде отстранено, оставяйки кожата твърда и чуплива.
След употреба, измийте обилно гюдерията в топла вода със САПУН и изстискайте, за да отстраните излишната вода (НЕ НАТРИВАЙТЕ). НЕ ИЗПЛАКВАЙТЕ до следващата употреба, тъй като сапунът, останал върху кожата, й помага да остане мека и еластична. За да почистите гюдерията, използвайте смес от естествени съставки. Избягвайте контакт с почистващи препарати. Оставете гюдерията да изсъхне естествено. Не сушете на слънце или в близост до топла среда. Съхранявайте я суха до следващото използване.
Тъй като формата на естествената кожа е неправилна, тя не може да бъде квадратна като кърпа. Изрязва се от ъгъла на естествената форма на кожата. Някои отделни кожи може имат малки дупчици и грапава повърхност. Това е нормално явление, защото гюдерията е изработена от чиста кожа, няма две абсолютно еднакви дебелини. Възможно е продуктът да има остатъчна уникална миризма на естествена кожа, която ще изчезне след няколкократна употреба.
 
Спецификация
Материал: естествена овча кожа или естествена дива коза кожа
Размер: 90/80cm x 60/50cm
Цвят: Бежов

Производител
PPI / U.S.A. Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД , Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com