Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СИВ силиконов уплътнител - от минус -62 °С до плюс +330 °С
Марка: V-tech
Опаковка 70 gm
Брой в кашон 12
Каталожен номер 122
Описание:

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Описание: Vital Grey RTV е оригинален производител на уплътнения, създаден за тежки приложения.Той образува надеждни „формирани на място“ уплътнения, които издържат на напукване, свиване имиграция, причинена от термичен цикъл. Идеален за смяна на почти всяко нарязано уплътнение иможе да се използва за покриване на предварително нарязани уплътнения за повишаване на надеждността. Той е постоянно гъвкави стабилен при температура между -80 °F до 625 °F (-62 °C до 330 °C). Тойе същос висока устойчивост на автомобилни течности.

Характеристики: Ниско летлива формула▪ Безопасен за всички модели▪ Гарантирано липса на теч▪ Отлична устойчивост на масло. След  втвърдяване, силиконът е устойчив на повечето химикали и на висока температура, и притежава отлични механични свойства.

Приложение: Всички приложения при вертикални повърхности. Използва се основно в авторемонта, корабостроенето и минната индустрия.  Идеален за водни помпи, термостатни корпуси, смукателни колектори, капаци на клапаните, картери на двигатели и трансмисии и др. Силиконът спира изтичането, намалява шума, абсорбира вибрации, уплътнява и лепи детайли.

Инструкции: 1. Повърхностите трябва да са чисти, сухи и без замърсявания, мазнини, масло или вода.2. Пробийте тубата с капачка и поставете дюзата. Нанесете тънка равномерна ивица с дебелина 2 - 4 мм. само върху една повърхност.3. Фиксирайте частите, които трябва да се сглобят, преди силиконовият уплътнител да образува коричка.4. Невтвърден уплътнител може да се почисти с минерален спирт.5. Сменете капачката след употреба и съхранявайте на хладно и сухо място.6. Уплътнението засъхва напълно след 24 часа(зависи от  околната температура). За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура(при 20° С).

Производител: V-tech / U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com 

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com