Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Пластелин подсилен със стомана, 4 минутен, високотемпературен 120 °C , тъмно сив
Марка: V-tech
Опаковка 50 gm
Брой в кашон 24
Каталожен номер 121382
Описание:

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Описание: Пластелин, ръчно смесваща се, подсилена със стомана, епоксидна замазка, която се смесва само за една минута, за да осигури бърз ремонт на артикули, изработени от черни и алуминиеви метали.Използва се за ремонт на: Горивни резервоари * Течове от трансмисията * Повредени резби * Счупени детайли * Повредени резбови отвори * Течове от радиатора * Ръждясали отвори * Спукани блокове. Втвърдява до тъмносив метален цвят.Може да се пробива, нарязва на резба, шлайфа, обработва с машини, боядисва след 1 час. Няма да ръждясва, да се свие или да се отдръпне. Той е устойчив на вода, температурни крайности и химикали като въглеводороди, кетони, алкохоли, естери, халогеновъглеводороди, водни разтвори на сол и разредени киселини и основивключително бензин, масла, антифризни смеси. Идеален за ремонт на черни метали, възстановяване на малки части на двигателя, запълване на пукнатини и кухини в метали, уплътняване на течове, оформяне на гайки и болтове, ремонт на оголени резби, оформяне на анкерни машини, ремонт на метални инструменти, канали за оборудване, тръби, корпус и уреди, сифони за мивки и каросерии. Също така свързва с дърво, стъкло, зидария и много пластмаси. Подходящ за интериор и външна употреба.

Инструкции: 1. Преди нанасяне нагрубете и почистете зоната, която ще ремонтирате. 2. Отрежете или извийте необходимото количество. 3. Разбъркайте, като месите с пръсти до еднороден цвят. Ако смесването е трудно, загрейте епоксидната замазка до стайна температура или малко над, или използвайте влажни пръсти за по-лесно смесване и нанасяне. 4. Тъй като епоксидната замазка се смесва, двата контрастни цвята се смесват в един цвят, за да се покаже пълно смесване. 5. Нанесете върху повърхността, която ще се ремонтира (в рамките на 2 минути след смесване). 6. Нанесете със  сила във всякакви пукнатини или дупки и отстранете излишния материал преди да започне втвърдяването, за предпочитане с инструмент намокрен с чиста вода. 7. Когато нанасяте върху влажна, мокра или бавно изтичаща зона, нанесете материала със сила в повърхността и нанесете налягане, докато адхезията започне да действа. Работно време (10 g, 25 °C) 2:5 минути (в зависимост от количеството лепило и температурата). Температура на нанасяне: 15 - 35 °C (59 - 95 °F). Време за якост на работа: 2 часа. Време за пълна сила: 24 часа. Температурна устойчивост: 120 °C (непрекъснато). Цвят: Тъмно сив. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Производител: V-tech / U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com 

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com