Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Пластелин подсилен със фибростъкло, 30 минутен, бял
Марка: V-tech
Опаковка 50 gm
Брой в кашон 24
Каталожен номер 121392
Описание:

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Описание: Универсална замазка Aquafix, отворено време за работа 30 минути, подсилена с фибростъкло полимерна смес, която позволява постоянни ремонти на многоповърхности, включително фибростъкло, бетон, керамика, стъкло, метали, дърво и много пластмаси. Тяе специално формулираназасвързванекъм повърхности, изложени на влажни, мокри или подводни (солени или прясно) условия. Всеки стик съдържа предварително измерени порции активатор и основа навсякъде – не са необходими инструменти за измерване или смесване. Тясъдържа избледняваща синя боя и става бяла след смесване. Консистенцията (като глина за моделиране) елиминира капките и течанията,улеснява адхезията към основата и позволява на материала да бъде оформен и оформен според нуждите преди втвърдяването да започне. Веднъж втвърдена, може да се пробива, завинтва, пили, издълбава, шлайфа или боядисва. Няма да се свие или да се отдръпне. тяеустойчивана вода, температурни крайности и химикали като въглеводороди, кетони, алкохоли, естери,халогеновъглеводороди, водни разтвори на сол и разредени киселини и основи.Работивърху мокра повърхност. След правилно смесване, Aquafix All Purpose Putty се оформя като глина и може да се използва за залепване на вдлъбнатини, драскотини,изрязвания, издълбаванияи поправядупки в палуби и корпуси на лодки от фибростъкло, метал и дърво; за ремонт на фитинги, тръби,електрически връзки, течащи уплътнения, резервоари за вода, рибни кутии, оборудване за морски развлечения, вани, акумулаторни корпуси, мивки, спа, горещи вани, улуци, резервоари, басейни; за формиране на персонализирани уплътнения. Идеален е за ремонт на влажни мокри помещенияи подводни приложения; втвърдява до бял цвят на фибростъкло. Подходящ за вътрешна и външна употреба.

Смесване: 1. Отрежете или извийте необходимото количество.

2. Смесете, като месите с пръсти до еднороден бял цвят. Мокри пръсти за по-лесно смесване.3. Ако е твърде трудно за месене, загрейте до стайна температура.

Приложение: 1. Нанесете епоксидната замазка  върху повърхността, която ще ремонтирате, в рамките на 10 минути след смесването.2. Нанесете със сила във всякакви пукнатини или дупки, след което отстранете за предпочитане с инструмент, намокрен с чиста вода.Време за работа (10 g, 25 °C): 15 минути (в зависимост от количеството лепило и температурата). Температура на нанасяне: 15 - 35 °C (59 - 95 °F). Време за якост на работа: 4 часа. Време за пълна сила: 24 часа. Типични втвърдени свойства. Цвят: Бял. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Производител: V-tech / U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com 

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com