Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Мулти метал - стоманена епоксидна смола – 30 минутна сива
Марка: V-tech
Опаковка 56.8 gm
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12142
Описание:

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Описание: Vital Steel – Много твърд като стомана. Съдържа титан за якост. Запълва цепнатини, превръщайки се в здрава метална маса. Температуро, химически и водоустойчив. Стоманено епоксидно лепило с общо предназначение, съотношение на смесване 1:1. 30 минути отворено време на втвърдяване. То е формулиранода осигури по-дълго работно време за по-големиасамблеи. То показва забележителна комбинация от свойства; висока механична якост, добра устойчивост къмвода, повечето разтворители и автомобилни масла. Mоже да се използва като лепило върху различни основи, за запълване на празнинии повърхностни ремонти. Не се свива при втвърдяване и не се напуква при пробиване. Може да се обработва след 2 часа.Подходящ за залепване на метал,чугун, стомана, мед, месинг, неръждаема стомана, сплави, накити,  дърво, пластмаса, порцелан, керамика, инструменти, стъклени изделия, фибростъкло и др. Не е подходящ за залепване на полиетилен, полипропилен, PTFE и други гъвкави материали.

Подготовка на повърхността: 1. Повърхностите трябва да са чисти и сухи.2. Използвайте разтворител, за да избършете прах, мръсотия, грес, масло или вода.3. Нагрубете или изтъркайте гладките повърхности, за да подобрите якостта на сцепление.

Смесване: 1. Пробийте тубата с капачката и изстискайте равни количества смола и втвърдител върху всяка еднократна за употребаконтейнер или повърхност.2. Разбъркайте добре за една минута с предоставената пръчка за смесване.

Приложение: 1. Нанесете малко количество от лепилото върху двете повърхности веднага след внимателно смесване, преди да започне дастава на гел.2. Притиснете заедно и избършете излишната епоксидна смола с ацетон.3. Поддържайте връзката за 90 - 120 минути при стайна температура.4. Якост на работа, постигната за два часа и пълна сила на втвърдяване за 24 часа.За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Производител: V-tech / U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com 

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com