Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Полираща паста за реставрация и почистване на метални повърхности
Марка: The Treatment
Опаковка 148 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 71005
Описание:

71005Полираща паста за метал. Крем за реставрация и почистване на метални повърхности

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Финална паста за почистване и полиране на магнезий, месинг, злато, мед, алуминийи разбира се хром! Метал полиш оставя ослепителенблясък в една лесна стъпка. Просто топнете с кърпа от пастата, нанесете на повърхноста и забършете. Незабавно отстраняваокисляването, оцветяването и омазняването  от всички метални повърхности с минимално усилие.Предпазва от корозия, забавя оксидация, почиства. Използвай замагнезий, месинг, злато, мед, ,хром,нераждаема стомана, метал.

Указания:Този специален препарат съдържа микро абразиви и гарантира че ще излъска без да надраска дори меки метали като мед. Използвайте мека кърпа за почистване.

Производител:Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com