Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Карнауба паста в метална кутия с апликаторна гъба
Марка: The Treatment
Опаковка 237 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 23008
Описание:

23008 Карнауба паста в метална кутия с апликаторна гъба

За професионална употреба.Използвайте само по предназначение.Да се използва само от класифициран специалист в специализиран сервиз.

Carnauba Paste Waxсъдържа най-финия чист бразилски карнауба восък №1 в света, който осигурява финно твърдо покритие върху всички боядисани повърхности. Създава невидима защита, страхотен блясък и дълбочина на цвета върху всички автомобилни покрития с продължителен ефект до 12 месеца.   Този карнауба восък прониква и изсъхва в пукнатини и цепнатин като заздравява и запечатва повърхността и оставя несравними резултати на продължителен, огледален блясък и гланц "мокър ефект". Перфектен за тъмни цветове, особено черни. Предназначена за всички видове боя. Може да се използва на слънце или на сянка. Чудесно за коли, яхти, лодки, мотоциклети, велосипеди, каравани. 

Упътване:Преди употреба моторното средство трябва да бъде  почистено и сухо. Нанесете тънък, непрекъснат слой и оставете да изсъхне докато се получи леко замъгляване /помътняване/. Отстранете замъгляването /помътняването/ с мека, памучна хавлиена кърпа и преминете към следващия участък. Продължете да обработвате, докато приключите с цялото моторно превозно средство, след което избършете с чиста хавлия за да отстраните напълно от повърхността всякакъв останал прах и помътняване. Лесен за употреба. Използвайте апликаторната  гъба за премахване на  фини драскотини и завихряния по боята.

Производител:Treatment Products Ltd./Made in the U.S.A.Лице, което пуска на пазара: Официален вносител Спас Кирилов Цветанов ЕООД ,Велико Търново, пл. Славейков 7, тел.0888/536565, e-mail: sparocar@yahoo.com  www.dobavkizamasla.com. Партиден номер: виж опаковката.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com