Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Препарат за спиране течовете в радиатора, охладителната система – концентрат
Марка: WARCO
Опаковка 325ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 423
Описание:
Препарат за спиране течовете в радиатора, охладителната система – концентрат бързо намира и спира за постоянно течовете на радиатора и охладителната система, включително и алуминий. Безопасно запечатва радиаторни течове, напукани блокове на двигателя, нагревателни ядра, цилиндри и уплътнения. Предпазва от ръжда и смазва водната помпа. Третира от 8 до 10 литра. Използва се за модерните охлаждащи системи на автомобили, камиони, трактори, бусове и селскостопанска техника.
Не вреди на маркучи, уплътнения, водни помпи, метални части.

Упътване:
Изгасете двигателя и оставете течността в радиатора да се охлади. Отстранете капачката на радиатора. Разклатете добре кутията преди употреба и излейте съдържанието и в радиатора, добавете охладителна смес, ако е необходимо. Поставете капачката на радиатора. Стартирайте двигателя и го оставете да работи 10 мин. за да се разнесе препарата в цялата система
- за професионална употреба

Съдържа:
диамониев карбонат CAS number: 506-87-6 . Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане. Препоръки за безопасност: P102 Да се държи далеч от деца.

Производител:
Warco Products, Inc. / Made in the U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД.

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com