Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Син силикон - високотемпературен
Марка: V-tech
Опаковка 85gm
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12150
Описание:

 

12150Син силикон – високотемпературен

Високотемпературен червен силикон тип 650. Замества силиконови, хартиени, коркови, азбестови и гумени гарнитури. Също така се използва за предварително нарязани уплътнения за да се повиши надеждноста им. Устойчив на масло, вода и антифризни смеси. Устойчив на силни вибрации.

Приложение:

Идеален за термостатни корпуси, водни помпи, смукателни колектори, капаци на клапаните, картери на двигатели и трансмисии, капачка на лагер, шпонков канал амортесиор и др. Слаб мирис. Няма корозивно въздействие. Гарантира липса на течове. Работни температури от минус -62 ° С до плюс +260 ° С.

Инструкции:

1. Почистете и подсушете повърхностити. 2.Нанесете тънка равномерна ивица с дебелина 2 - 4мм. само върху едната част. 3. Сглобете частите, след като силиконът образува коричка ( около 10 мин. ).4. Почистете излишния силикон с нож. 5. Уплътнението засъхва напълно след 24 часа.

За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Съдържа: силикон тип 650

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com