Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Епоксидна смола спринцовка – 4 минутна прозрачна
Марка: V-tech
Опаковка 25ml
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12146
Описание:

 

12146 Епоксидна смола спринцовка – 4 минутна прозрачна

Цвят – кристално чист.  Забележително съчетание от свойства - висока механична якост, температуро, химически и водоустойчив. Приложение: най добре работи върху хром, тъкани, фибър, метал, стъкло, гума, пластмаса, порцелан, керамика, тухла, инструменти, изделия от стъкло, фибростъкло  и др.

Инструкции:

Награпете, почистете и изсушете повърхностите за ремонт. Обърнете опаковката с буталото надолу и леко го дръпнете. Изчакайте, докато въздуха се издигне до върха, след което счупете капачката и я запазете. Натиснете буталото и изсипете необходимото ви количество смола и втвърдител в подходящ съд. Разбъркайте много добре сместа . Нанесете веднага сместа върху повърхностите, които ремонтирате. Лепилото втвърдява за 4 минути. Оставете предметите до пълно втвърдяване за 1 - 2 часа, преди да се използват. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com