Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Лепило течна стомана - 4 минутно сиво
Марка: V-tech
Опаковка 56.8gm
Брой в кашон 12
Каталожен номер 12140
Описание:

 

12140 Лепило течна стомана - 4 минутно сиво

Лепи по химичен път стомана, месинг, мед, бронз, чугун, пластмаса, дърво, бетон, керамика и всяко друго нещо, за което се сетите. Устойчив на висока температура и налягане. Този невероятен продукт има хиляди приложения: износени легла на клапаните, спукани блокове, капаци и цилиндрични глави, винтове, счупени мебели, чинии и играчки, течове от водопроводната инсталация в дома и т.н. Устойчив на течности: бензин, моторно масло, трансмисионни масла, дизелово гориво и антифриз.

Инструкции:

Ремонтираните повърхности трябва да са чисти и сухи. Изстискайте равно количество от всяка туба и разбъркайте много добре сместа от 30 до 60 секунди. Нанесете веднага сместа върху повърхностите, които ремонтирате. Лепилото втвърдява за 4 минути. Оставете предметите до пълно втвърдяване за 2 часа, преди да се използват. За максимална ефикасност работете с продукта при стайна температура.

Съдържа: епоксидни смоли CAS number:  25068-38-6

Внимание:

Предупреждение за опасност: H302 Вреден при поглъщане, H315 Предизвиква дразнене на кожата.

Препоръки за безопасност: P102 Да се съхранява извън обсега на деца. P271  Да се използва само на открито или на добре проветриво място. P411 + P235 Да се съхранява при температури, не по високи от 25° С. Да се държи на хладно.

Производител: V-tech / U.S.A.

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com