Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: СТОП ПУШЕК И ДИМ ОТ ДВИГАТЕЛЯ
Марка: Johnsen’s
Опаковка 429 ml.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 4626
Описание:

 

4626 /   СТОП ПУШЕК И ДИМ ОТ ДВИГАТЕЛЯ

Формулирана добавка за масло, предназначени за намаляване пушека и дима от отработените газове кото съществено редуцира разхода и горенето на масло в двигателя. Тази добавка за масло е качествено разработена с контролирани характеристики специално за съвременните двигатели, може да се смесва с всички петролни  масла и смазки.Съвместим с катализаторни устройства и филтри изградени от частици. Препоръчва се от най-големите конструктори.

Съдържа специална комбинация от смазващи добавки,противоизносващи и антиокисляващи частички.Тази успешна комбинация се прилепва здраво към цялата вътрешна повърхност на двигателя и образува непрекъснат предпазен слой. Tретира от 4 до 6 литра масло.

ПОМАГА ЗА: Улеснява преминаването на технически преглед -Намалява пушека и дима от отработените газове - Редуцира разхода и горенето на масло - Възстановяване на мощността -Уплътнява пръстените и подобрява компресията - Предпазва вече износените части-Увеличава живота на двигателя - Намалява шума от клапаните и повдигащите механизми.

НАДМИНАВА ПО КАЧЕСТВА ВСИЧКИ ДОСЕГА СЪЩЕСТВУВАЩИ ПРОДУКТИ.

Упътване: Изсипвайте съдържанието в топъл двигател при всяка смяна на маслото или когато нивото на маслото е ниско.

Съдържа: Силно рафинирани минерални масла CAS number:  64742-52-5 .

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com