Внос и дистрибуция на световнопризнатите американски производители

LION WARCO Johnsen’s V-tech The Treatment VINI-TAPE PPI A.S.A.P.
All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Продукт: Стоп теч на климатичната система
Марка: Johnsen’s
Опаковка 114 g.
Брой в кашон 12
Каталожен номер 6536
Описание:

6536 / Стоп теч на климатичната система

Намира и запечатва най-често срещаните A / C течове в R-134a системи.

Оптималната ефективност на серйино оборудваните климатични системи в повечето модерни автомобили изисква презареждане на охладител при появата на малки трайни течове, наречени микро-течове. Благодарение на качествата си, препаратът за спиране на течове спира окончателно микро-течовете и предотвратява смяната на скъпи резервни части. Перфектно подхожда за всякакъв вид автомобили нова и втора употреба. Запушва течовете в металните и каучукови части благодарение на активната си съставка, която чрез наличието на влага и кислород, се сгъстява и втвърдява. Възстановява каучуковите съединения (тръби и уплътнения).Съдържа обезвлажняващ агент, позволяващ премахването на влагата от системата. Предотвратява допълненията от охладител и преразхода на гориво. Не променя химичния състав на маслата, охладителите и не променя различните съставки на климатичната система (филтрираща бутилка, компресори, системата за намаляване налягането на газовете). Съвместим с всички видове климатични системи и със всички видове газ R12/R22/R134a. Съветваме ви да смените филтриращата бутилка при всяко третиране. Продължителност на третирането: 45 мин. Премахва влагата. Регенериракаучука. 

Съдържа: Tetrafluoroethane CAS number: 811-97-2, Polyalkylene Glycols  Trade Secret

Химичните вещества като съставна част от продукта са регистрирани съгласно Европейското законодателство и притежават регистрационни номера по регламент на REACH на името на Спас Кирилов Цветанов ЕООД .

Произведено в САЩ.
Официален вносител: "СПАС КИРИЛОВ ЦВЕТАНОВ" ЕООД
тел: 0888536565

Последни продукти

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

За нас

Спас Кирилов Цветанов ЕООД е търговско дружество, което работи на българския пазар от 1991г. в продължение вече над 20 години и е един от лидерите в продажбите на добавки и препарати за автомобилни масла и горива, смазочни продукти, химически продукти за поддръжка и ремонт на автомобила и автокозметика в България. Ние можем да предложим конкурентни цени, тъй като нашите доставчици са световно признатите американски производствени мощности Malco Products Inc., Pennsylvania Petroleum International и Versa Chem.

Контакти

Телефон: +359 888 53 65 65
Адрес: България, 5000 Велико Търново, площад Славейков №7,
E-mail: sparocar@yahoo.com